jídelna Centropen Dačice - Pavel Mikeš

Profil

Jméno: Lenka Fabešová
 poslat vzkaz autorovi

Hledání



Aktuální články


Rubriky


Fotoalbum


Archiv


Anketa


RSS

počítadlo.abz.cz


jídelníček 27.2.-2.3.2012


Pondělí 27.2. Polévka: Krupicová s vejci
Polévka B: Krupicová s vejci „dietní“
1: Pivovarský tokáň, houskové knedlíky /vařené Těstoviny/
2: Krůtí picadillo, salát Tiva
3: Nudle s mákem, kompot
č a j 4: Pařížský salát, 4 obyčejné rohlíky


Úterý 28.2. Polévka: Čočková
Polévka B: Čočková se zeleninou
1: Cikánský vepřový plátek, dušená rýže
2: Mletý řízek se žampiony, vařené brambory, rajče
3: Zeleninové rizoto, rajčatový salát
č a j 4: Kuřecí salát orientál, 2 farmářské rohlíky


Středa 29.2. Polévka: Hovězí s rýží a hráškem
Polévka B: Hovězí s ovesnými vločkami
1: Guláš podle Petra Voka, houskové knedlíky
2: Zapečené těstoviny s vepřovým masem a sýrem, zeleninový salát
3: Opečená klobása, šoulet, sterilovaná okurka, chléb /O = 2 vařená vejce/
č a j 4: Pestrý salát s jablky, 2 sojové rohlíky

Čtvrtek 1.3. Polévka: Dršťková
Polévka B: Brokolicová „dietní“
1: Kuřecí prsíčko s chilli ananasem, vařené těstoviny
2: Domácí sekaná, bramborová kaše, sterilovaná okurka
3: Bavorské vdolečky
č a j 4: Švýcarský sýrový salát se šunkou, 4 obyčejné rohlíky


Pátek 2.3. Polévka: Prácheňská
Polévka B: Prácheňská „dietní“
1: Hamburská vepřová plec, houskové knedlíky
2: Uzené kuřecí stehno pečené na kmíně, dušená rýže, mrkvový salát
3: Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka
č a j 4: Mořské file s rajčatovou omáčkou, vařené brambory, citron

Změna jídelníčku vyhrazena !!!

Prodej stravenek na měsíc BŘEZEN 2012:
pondělí 27.2., úterý 28.2. a středa 29.2. od 8.00 do 11.30 hodin

www.jidelnicek.txt.cz


Pařížský salát: salám, okurky steril., hrášek steril., majonéza, hořčice, olej, cukr, cibule, worchester,
pepř mletý, sůl
Kuřecí salát oriental: kuřecí maso, sterilované žampiony, sterilovaný hrášek, rajčata, čínské zelí, olej,
ocet, vývar z kuřecího masa, sojová omáčka, cukr, sůl, pepř mletý, pórek
Pestrý salát s jablky: rajčata, papriky, jablka, citronová šťáva, cukr, hořčice, olej, pepř mletý, sůl, celerová (petrželová) nať
Švýcarský sýrový salát se šunkou: sýr cihla, šunka, cibule, olej, citron.šťáva, sůl, pepř

Pavel MIKEŠ, jídelna CENTROPEN

02.02.2012 07:52:00 | stálý odkaz

Komentáře

0 komentářů:

přidat komentář
<< úvod
TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se