jídelna Centropen Dačice - Pavel Mikeš

Profil

Jméno: Lenka Fabešová
 poslat vzkaz autorovi

Hledání



Aktuální články


Rubriky


Fotoalbum


Archiv


Anketa


RSS

počítadlo.abz.cz


jídelníček 9.7.-13.7.2012


Pondělí 9.7. Polévka: Z hlávkového zelí
Polévka B: Z hlávkového zelí „dietní“
1: Uzená krkovice, kysané zelí, houskové knedlíky
2: Špagety s krůtím masem
3: Žemlovka s jablky
č a j 4: Zeleninový salát s kuřecím masem, farmářky


Úterý 10.7. Polévka: Čočková se salámem
Polévka B: Čočková se zeleninou
1: Kuřecí játra na cibulce, dušená rýže
2: Vepřenky s cibulí a hořčicí, vařené brambory
3: Zalený hrášek dušený na másle, vařené brambory, mrkvový salát
č a j 4: Těstovinový salát se šunkou a žampiony, sojové rohlíky


Středa 11.7. Polévka: Hovězí s drobením
Polévka B: Zeleninová „dietní“
1: Svíčková hovězí pečeně, houskové knedlíky
2: Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, sterilovaná okurka
3: Přírodní kuřecí prsíčko, vařené brambory, rajče
č a j 4: Letní salát s jogurtovým dresinkem, farmářky


Čtvrtek 12.7. Polévka: Kulajda
Polévka B: Kulajda „dietní“
1: Chilli con carne, dušená rýže (h.maso, v.maso, česnek, fazole, papriky, víno,
rajčatový protlak, chilli)
2: Šunkové flíčky, červená řepa /F = flíčky pórkové/
3: Kynuté knedlíky s borůvkovou náplní sypaní skořicí
4: Řecký salát II, sojové rohlíky


Pátek 13.7. Polévka: Ovarová s kroupami
Polévka B: Vločková s rajčatovým protlakem
1: Zabijačkový guláš, houskové knedlíky
2: Obalované file s bylinkovou omáčkou, vařené brambory, citron, zelená okurka
3: Pečená kuřecí křídla, dušená rýže, sterilovaná okurka
4: Řecký salát, farmářky


Změna jídelníčku vyhrazena !!!
www.jidelnicek.txt.cz

Zeleninový salát s kuřecím masem: kuřecí maso, papriky, rajčata, okurky, cibule, sůl
Těstovinový salát se šunkou a žampiony: těstoviny, šunka (uzenina), žampiony, cibule, petrželka,
zálivka: olej stolní, ocet, dobromysl, bazalka, tymián, pepř mletý, sůl, voda
Letní salát s jogurtovým dresinkem: rajčata, papriky, okurky, cibule, sůl, pepř mletý, jogurtový dresink, olej
Řecký salát II: sýr, rajčata, papriky, okurky, cibule, olivy, citronová šťáva, olej
Řecký salát: vejce, rajčata, okurky kostky, papriky sterilované, majonéza, hořčice, ocet, cukr, rajčatový
protlak, sůl


Pavel MIKEŠ, jídelna CENTROPEN

15.06.2012 13:18:00 | stálý odkaz

Komentáře

0 komentářů:

přidat komentář
<< úvod
TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se