jídelna Centropen Dačice - Pavel Mikeš

Profil

Jméno: Lenka Fabešová
 poslat vzkaz autorovi

Hledání



Aktuální články


Rubriky


Fotoalbum


Archiv


Anketa


RSS

počítadlo.abz.cz


jídelníček 29.10.-2.11.2012

Prodej odborových známek důchodcům a.s. Centropen Dačice na rok 2013 až do 14.12.2012 v kanceláři jídelny p. Lenka Fabešová od 5.30 do 14 h každý všední den.
Pondělí 29.10. Polévka: Bramborová
Polévka B: Bramborová „dietní“
1: Segedínský guláš, houskové knedlíky
2: 2 jemné párky, hrachová kaše, sterilovaná okurka, chléb /O = 2 vařená vejce/
3: Rýžový nákyp se švestkami
č a j 4: Cuketa na olivovém oleji, vařené brambory, čínské zelí


Úterý 30.10. Polévka: Z hlávkového zelí
Polévka B: Z hlávkového zelí „dietní“
1: Kuřecí stehýnko na paprice, houskové knedlíky /vařené Těstoviny/
2: Zapečené těstoviny s mletým masem a sýrem, okurkový salát
3: Květákový mozeček, vařené brambory, okurkový salát
č a j 4: Vajíčkový salát se salámem, 3 obyčejné rohlíky


Středa 31.10. Polévka: Fazolová
Polévka B: Fazolová se zeleninou
1: Nakládané kostky z vepřového bůčku, dušený špenát, vařené brambory
2: Pikantní vepřová játra na zázvoru, dušená rýže
3: Sojové maso v mrkvi, vařené brambory
č a j 4: Krupicová kaše sypaná čokoládou, kompot


Čtvrtek 1.11. Polévka: Květáková
Polévka B: Květáková „dietní“
1: Kuřecí špíz s bazalkou, dušená rýže, sterilovaná kukuřice
2: Ostré vepřové nudličky v těstovinovopaprikovém hnízdě, tatarská omáčka
3: Bramborák plněný kysaným zelím s uzeným masem
č a j 4: Zelný salát s jablkem a pomerančem, sojové rohlíky


Pátek 2.11. Polévka: Hovězí s kapáním
Polévka B: Hovězí s kapáním „dietní“
1: Ruská hovězí pečeně, houskové knedlíky
2: Sekaný vepřový řízek, vařené brambory, sterilovaná okurka
č a j 3: Brokolice se smetanovou omáčkou, vařené těstoviny, zeleninový salát


Změna jídelníčku vyhrazena !!!

www.jidelnicek.txt.cz

Prodej stravenek na měsíc LISTOPAD 2012:
pondělí 29.10., úterý 30.10. a středa 31.10. od 8.00 do 11.30 hodin

Vajíčkový salát se salámem: salám, mrkev sterilovaná, paprika sterilovaná, okurky kostky, hrášek
sterilovaný, vejce vařená, majonéza, hořčice, cukr, pepř mletý, sůl
Zelný salát s jablkem a pomerančem: zelí hlávkové bílé, červené, jablka, pomeranče, jogurt bílý,
rozinky, vlašské ořechy, citrónová šťáva, cukr, sůl


Pavel MIKEŠ, jídelna CENTROPEN

17.10.2012 13:55:26 | stálý odkaz

Komentáře

0 komentářů:

přidat komentář
<< úvod
TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se