jídelna Centropen Dačice - Pavel Mikeš

Profil

Jméno: Lenka Fabešová
 poslat vzkaz autorovi

Hledání



Aktuální články


Rubriky


Fotoalbum


Archiv


Anketa


RSS

počítadlo.abz.cz


jídelníček 14.1.-18.1.2013


Pondělí 14.1. Polévka: Zeleninová
Polévka B: Zeleninová „dietní“
1: Uzená krkovice, křenová omáčka, houskové knedlíky
2: Rizoto z kuřecího masa, mrkvový salát s jablky
3: Nudle s mákem, mandarinkový kompot
č a j 4: Klobáskový salát, obyčejné rohlíky


Úterý 15.1. Polévka: Zelná bílá
Polévka B: Zelná bílá „dietní“
1: Pikantní vepřový plátek, dušená rýže, sterilovaná okurka
2: Florentinské špagety
3: Knedlíky z tvarohovobramborového těsta plněné jahodami sypané tvarohem
č a j 4: Zapečené těstoviny s brokolicí a sýrem, okurkový salát


Středa 16.1. Polévka: Pórková s muškátovým květem
Polévka: Pórková s muškátovým květem „dietní“
1: Frankfurtská hovězí pečeně, houskové knedlíky /vařené Těstoviny/
2: Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarská omáčka
3: Vařená vejce, cizrna na rajčatech, sterilovaná okurka, chléb
č a j 4: Kuřecí salát orientál, sojové rohlíky


Čtvrtek 17.1. Polévka: Ovarová s kroupami
Polévka B: Květáková „dietní“
1: Katův šleh, dušená rýže
2: Jitrnicový prejt, vařené brambory, salát z kysaného zelí
3: Krůtí nudličky na víně, dušená rýže /vařené Brambory/
č a j 4: Sýrový salát s červenými fazolemi, farmářky


Pátek 18.1. Polévka: Hovězí s ovesnými vločkami
Polévka B: Hovězí s ovesnými vločkami „dietní“
1: Selská vepřová kýta, hlávkové zelí, bramborové knedlíky „speciál“
2: Pečené mleté řízečky s česnekem, šťouchané brambory s cibulkou, rajče
č a j 3: Kuřecí prsíčko s chilli ananasem, vařené těstoviny

Změna jídelníčku vyhrazena !!!


www.jidelnicek.txt.cz

Klobáskový salát: klobása, olej, žampiony, cibule, papriky, kečup, víno, mletá paprika, pepř mletý, sůl
Kuřecí salát oriental: kuřecí maso, sterilované žampiony, sterilovaný hrášek, rajčata, čínské zelí, olej,
ocet, vývar z kuřecího masa, sojová omáčka, cukr, sůl, pepř mletý, pórek
Sýrový salát s červenými fazolemi: sýr, papriky, cibule, sterilované červené fazole, olejová zálivka
(olej, ocet, sůl, pepř)


Pavel MIKEŠ, jídelna CENTROPEN

07.01.2013 06:35:49 | stálý odkaz

Komentáře

0 komentářů:

přidat komentář
<< úvod
TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se