jídelna Centropen Dačice - Pavel Mikeš

Profil

Jméno: Lenka Fabešová
 poslat vzkaz autorovi

Hledání



Aktuální články


Rubriky


Fotoalbum


Archiv


Anketa


RSS

počítadlo.abz.cz


jídelníček 11.2.-15.2.2013


Pondělí 11.2. Polévka: Z hlávkového zelí
Polévka B: Z hlávkového zelí „dietní“
1: Segedínský guláš, houskové knedlíky
2: Krůtí picadillo, ledový salát
3: Kuřecí játra na cibulce, vařené brambory, rajče
č a j 4: Námořnický salát, 3 obyčejné rohlíky


Úterý 12.2. Polévka: Frankfurtská
Polévka B: Frankfurtská bez salámu, se zeleninou
1: Pikantní vepřový špíz, dušená rýže
2: Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
č a j 3: Květákový mozeček, vařené brambory, okurkový salát


Středa 13.2. Polévka: Hovězí s rýží a hráškem
Polévka: Hovězí s rýží a hráškem „dietní“
1: Vepřová pečeně, dušený špenát, bramborové knedlíky s cibulkou
2: Šunkové flíčky, červená řepa
3: Vařené těstoviny s omáčkou z Nivy, kompot
č a j 4: Klobáskový salát, 2 sojové rohlíky


Čtvrtek 14.2. Polévka: Fazolová
Polévka B: Fazolová se zeleninou
1: Ostré vepřové nudličky v těstovinovopaprikovém hnízdě, jogurtový dresink
2: File z tresky na másle, vařené brambory, citron, zelená okurka
3: Jahodový koláč s drobenkou
č a j 4: Makaronový salát z Neapole, 2 farmářské bulky


Pátek 15.2. Polévka: Česnečka s ovesnými vločkami
Polévka B: Česnečka s ovesnými vločkami „dietní“
1: Hamburská vepřová plec, houskové knedlíky
2: Sekaný vepřový řízek, bramborová kaše, sterilovaná okurka
č a j 3: Kuřecí prsíčko zapečené se sýrem a broskvemi, vařené brambory, rajče


Změna jídelníčku vyhrazena !!!

www.jidelnicek.txt.cz


Námořnický salát: hlávkové zelí, papriky, rajčata, cibule, zavináče, olej, ocet, sůl, pepř mletý
Klobáskový salát: klobása, olej, žampiony, cibule, papriky, kečup, víno, mletá paprika, pepř mletý, sůl
Makarónový salát z Neapole: makarony, papriky, šunka, sýr tvrdý, česnek, olivový olej, ocet, pepř
mletý, sůl


Pavel MIKEŠ, jídelna CENTROPEN

05.02.2013 05:54:31 | stálý odkaz

Komentáře

0 komentářů:

přidat komentář
<< úvod
TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se