jídelna Centropen Dačice - Pavel Mikeš

Profil

Jméno: Lenka Fabešová
 poslat vzkaz autorovi

Hledání



Aktuální články


Rubriky


Fotoalbum


Archiv


Anketa


RSS

počítadlo.abz.cz


jídelníček 15.4.-19.4.2013


Pondělí 15.4. Polévka: Kmínová s vejci
Polévka B: Kmínová s vejci „dietní“
1: Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kysané zelí
2: Vepřová játra pana starosty, dušená rýže
3: Florentinské špagety
č a j 4: Bretaňská zeleninová směs se smetanovou omáčkou, vařené těstoviny


Úterý 16.4. Polévka: Hrstková
Polévka B: Hrstková se zeleninou
1: Znojemská vepřová pečeně, dušená rýže
2: Vepřové maso v kapustě, vařené brambory /S = sojové maso/
3: Obalované file s bylinkovou omáčkou, vařené brambory, citron, rajče
č a j 4: Salát z čínského zelí se smetanovou zálivkou, 2 sojové rohlíky


Středa 17.4. Polévka: Hovězí s kapáním
Polévka B: Hovězí s kapáním „dietní“
1: Těftěly s rajčatovou omáčkou, houskové knedlíky /vařené Těstoviny/
2: Smažený cordon bleu, vařené brambory, tatarská omáčka
3: Kuřecí rizoto s baby mrkví a kukuřicí
č a j 4: Těstovinový salát se šunkou a žampiony, 2 farmářské bulky


Čtvrtek 18.4. Polévka: Gulášová
Polévka B: Cizrnová
1: Hovězí maso na houbách, dušená rýže
2: Zapečené těstoviny s mletým masem a sýrem, zelný salát s křenem
3: Tvarohové knedlíky plněné jahodami sypané strouhankou a cukrem
č a j 4: Květákový mozeček, vařené brambory, zelný salát s křenem


Pátek 19.4. Polévka: Hovězí s ovesnými vločkami
Polévka B: Hovězí s ovesnými vločkami „dietní“
1: Selská bašta, hlávkové zelí, mix houskových a bramborových knedlíků
2: Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, sterilovaná okurka
č a j 3: Kuřecí prsíčko zapečené se sýrem a bazalkou, vařené brambory, kompot


Změna jídelníčku vyhrazena !!!


www.jidelnicek.txt.cz


Salát z čínského zelí se smetanovou zálivkou: čínské zelí, paprika st., zálivka: smetana, ocet, cukr, sůl,
pepř mletý, zel. petržel
Těstovinový salát se šunkou a žampiony: těstoviny, šunka (uzenina), žampiony, cibule, petrželka, zálivka: olej stolní, ocet, dobromysl, bazalka, tymián, pepř mletý, sůl, voda


Pavel MIKEŠ, jídelna CENTROPEN

05.04.2013 05:46:46 | stálý odkaz

Komentáře

0 komentářů:

přidat komentář
<< úvod
TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se