jídelna Centropen Dačice - Pavel Mikeš

Profil

Jméno: Lenka Fabešová
 poslat vzkaz autorovi

Hledání



Aktuální články


Rubriky


Fotoalbum


Archiv


Anketa


RSS

počítadlo.abz.cz


jídelníček 24.6.-28.6.2013


Pondělí 24.6. Polévka: Mrkvová
Polévka B: Mrkvová „dietní“
1: Vepřové výpečky, hlávkové zelí, houskové knedlíky
2: Uzená krkovice, šoulet, sterilovaná okurka, chléb /O = 2 vařená vejce/
3: Nudlový nákyp s tvarohem
č a j 4: Sýrový salát s červenými fazolemi, farmářky

Úterý 25.6. Polévka: Hovězí s nudlemi
Polévka B: Brokolicová „dietní“
1: Pečené kuřecí stehýnko s thajskou omáčkou, dušená rýže, sterilovaná okurka
2: Mletý řízek uzenářský, vařené brambory, zelný salát s koprem
3: Kovbojská pánev, chléb
č a j 4: Řecký salát II, sojové rohlíky

Středa 26.6. Polévka: Hrstková
Polévka B: Hrstková „dietní“
1: Vepřová plec na žampionech, houskové knedlíky /vařené Těstoviny/
2: Pikantní vepřová játra na zázvoru, dušená rýže
3: Sojové maso v mrkvi, vařené brambory
č a j 4: Krupicová kaše sypaná čokoládou, kompot

Čtvrtek 27.6. Polévka: Frankfurtská
Polévka B: Frankfurtská se zeleninou
1: Krůtí plátek zapečený s broskvemi a sýrem, vařené těstoviny
2: Nakládané vepřové kostky, dušená kapusta, vařené brambory
3: Kynuté knedlíky s borůvkovou náplní sypané tvarohem
č a j 4: Letní salát s bylinkovým dresinkem, farmářky

Pátek 28.6. Polévka: Hovězí s rýží a hráškem
Polévka B: Hovězí s rýží a hráškem „dietní“
1: Selská bašta, červené zelí, bramborové knedlíky special
2: Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka
3: Kuřecí závitek, dušená rýže, rajče
č a j 4: Pestrý salát s jablky, sojové rohlíky

Změna jídelníčku vyhrazena !!!

www.jidelnicek.txt.cz

Prodej stravenek na měsíc ČERVENEC 2013:
středa 26.6., čtvrtek 27.6. a pátek 28.6. od 8.00 do 11.30 hodin


Sýrový salát s červenými fazolemi: sýr, papriky, cibule, sterilované červené fazole, olejová zálivka (olej, ocet, sůl, pepř)
Řecký salát II: sýr, rajčata, papriky, okurky, cibule, olivy, citronová šťáva, olej
Letní salát s bylinkovým dresinkem: rajčata, papriky, okurky, cibule, sůl, pepř mletý, bylinkový
dresink, olej
Pestrý salát s jablky: rajčata, papriky, jablka, citronová šťáva, cukr, hořčice, olej, pepř mletý, sůl,
celerová (petrželová) nať

Pavel MIKEŠ, jídelna CENTROPEN

14.06.2013 13:07:24 | stálý odkaz

Komentáře

0 komentářů:

přidat komentář
<< úvod
TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se