jídelna Centropen Dačice - Pavel Mikeš

Profil

Jméno: Lenka Fabešová
 poslat vzkaz autorovi

Hledání



Aktuální články


Rubriky


Fotoalbum


Archiv


Anketa


RSS

počítadlo.abz.cz


jídelníček 11.11.-15.11.2013


Pondělí 11.11. Polévka: Kapustová
Polévka B: Kapustová „dietní“
1: Segedínský guláš, houskové knedlíky
2: Kuřecí nudličky na žampionech, vařené brambory /K = krůtí nudličky/
3: Dukátové buchtičky s krémem
č a j 4: Srbský salát, sojové rohlíky


Úterý 12.11. Polévka: Hovězí s drobením
Polévka B: Hovězí s ovesnými vločkami
1: Švej-ču-žou, kari rýže (v.maso, sojová om.,desertní víno,pórek,hl.zelí,
chilli, solamyl)
2: Kuřecí prsíčko s chilli ananasem, vařené těstoviny
3: Bramborák plněný krůtím masem a sýrem, salát z kys. zelí
č a j 4: Šopský salát, farmářky

Středa 13.11. Polévka: Čočková s kroupami
Polévka B: Čočková s kroupami a zeleninou
1: Uzené maso se škvarky, kysané zelí, houskové knedlíky
2: Variace smažených žampionů a brokolice, vařené brambory, tatarská omáčka
3: Labužnické file po italsku, vařené brambory, citron, zelená okurka
č a j 4: Těstovinový salát se šunkou a žampiony, sojové rohlíky


Čtvrtek 14.11. Polévka: Vločková s rajčatovým protlakem
Polévka B: Vločková s rajčatovým protlakem „dietní“
1: Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže
2: Vepřenky v těstovinovopaprikovém hnízdě
3: 2 tenké párky, cizrnová kaše, sterilovaná okurka, chléb /O = 2 vařená vejce/
č a j 4: Řecký salát II, farmářky


Pátek 15.11. Polévka: Hovězí s kapáním
Polévka B: Špenátová „dietní“
1: Hamburská vepřová plec, houskové knedlíky
2: Smažený krůtí cordon bleu, vařené brambory, okurkový salát
3: Bretaňská zeleninová směs se smetanovou omáčkou, vařené těstoviny
č a j 4: Tatranský salát, obyčejné rohlíky

Změna jídelníčku vyhrazena !!!

http://jidelnicek.txt.cz

Srbský salát: papriky, okurky, rajčata, česnek, ocet, cukr, sůl, pepř mletý
Šopský salát: papriky, rajčata, okurky, cibule, sýr balkánský
Těstovinový salát se šunkou a žampiony: těstoviny, šunka (uzenina), žampiony, cibule, petrželka, zálivka: olej stolní, ocet, dobromysl, bazalka, tymián, pepř mletý, sůl, voda
Řecký salát II: sýr, rajčata, papriky, okurky, cibule, olivy, citronová šťáva, olej
Tatranský salát: sýr, šunkový salám, paprika sterilovaná, feferonky, cibule, kečup, olej, cukr,
pepř mletý, sůl

Pavel MIKEŠ, jídelna CENTROPEN

31.10.2013 06:12:41 | stálý odkaz

Komentáře

0 komentářů:

přidat komentář
<< úvod
TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se