jídelna Centropen Dačice - Pavel Mikeš

Profil

Jméno: Lenka Fabešová
 poslat vzkaz autorovi

Hledání



Aktuální články


Rubriky


Fotoalbum


Archiv


Anketa


RSS

počítadlo.abz.cz


jídelníček 20.1.-24.1.2014


Pondělí 20.1. Polévka: Kmínová s vejci
Polévka B: Brokolicová
1: Vařené vepřové plecko, koprová omáčka, houskové knedlíky /O = 2 vařená vejce/
2: Opečená klobása, hrachová kaše, salát z kysaného zelí, chléb /O = 2 vařená vejce/
3: Domácí pizza
č a j 4: Rajčatový salát s olivami, farmářky


Úterý 21.1. Polévka: Čočková
Polévka B: Čočková se zeleninou
1: Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, rajče
2: Pikantní vepřový špíz, vařené brambory, sterilovaná okurka
č a j 3: Bramborák plněný kysaným zelím a uzeným masem

Středa 22.1. Polévka: Z hlávkového zelí
Polévka B: Z hlávkového zelí „dietní“
1: Hovězí guláš, houskové knedlíky
2: Pstruh na kořenové zelenině, vařené brambory, citron
č a j 3: Špagety po uhlířsku


Čtvrtek 23.1. Polévka: Dršťková
Polévka B: Cizrnová
1: Krůtí maso na kari, vařené těstoviny
2: Katův šleh, dušená rýže
3: Koblihy
č a j 4: Tatranský salát, obyčejné rohlíky


Pátek 24.1. Polévka: Hovězí s rýží a hráškem
Polévka B: Hovězí s rýží a hráškem „dietní“
1: Svíčková hovězí pečeně, houskové knedlíky
2: Smažený vepřový řízek, vařené brambory, sterilovaná okurka
č a j 3: Lahůdkové tofu na rozmarýnu, vařené brambory, rajčatový salát


Změna jídelníčku vyhrazena !!!

http://jidelnicek.txt.cz


Rajčatový salát s olivami: rajčata, okurky, balkánský sýr, olivy, olej, sůl, pepř mletý
Tatranský salát: sýr, šunkový salám, paprika sterilovaná, feferonky, cibule, kečup, olej, cukr,
pepř mletý, sůl


Pavel MIKEŠ, jídelna CENTROPEN

13.01.2014 07:51:58 | stálý odkaz

Komentáře

0 komentářů:

přidat komentář
<< úvod
TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se