jídelna Centropen Dačice - Pavel Mikeš

Profil

Jméno: Lenka Fabešová
 poslat vzkaz autorovi

Hledání



Aktuální články


Rubriky


Fotoalbum


Archiv


Anketa


RSS

počítadlo.abz.cz


jídelníček 3.2.-7.2.2014

pouze pro pracující v a.s. Centropen
pouze pro pracující v a.s. Centropen

od 3.2. do 7.2.2014


Pondělí 3.2. Polévka: Česneková s vejci
Polévka B: Česneková s vejci „dietní“
1: 150 g Moravský vrabec, dušené kedlubny se smetanou, houskové knedlíky
2: 150 g Rizoto z krůtího masa, rajčatový salát
č a j 3: Trampský guláš, chléb, ovoce


Úterý 4.2. Polévka: Drožďová se zeleninou
Polévka B: Drožďová se zeleninou „dietní“
1: 150 g Mexický guláš, dušená rýže
2: Vařená vejce s rajskou omáčkou podle naší babičky, vařené těstoviny, ovoce
3: Zapečené palačinky s tvarohem
č a j 4: Sýrový salát s červenými fazolemi, farmářky

Středa 5.2. Polévka: Krémová fazolová s brambory
Polévka B: Krémová fazolová s brambory „dietní“
1: 1 + ½ Kuřecí stehno na paprice, houskové knedlíky /vařené Těstoviny/
2: 150 g Nakládaná vepřová krkovička, šťouchané brambory s kys. zelím
č a j 3: 200 g Rybí file se sýrovou omáčkou, vařené brambory, citron, rajče
(P – Obalované file s brokolicí a sýrem)


Čtvrtek 6.2. Polévka: Žampionová
Polévka B: Žampionová „dietní“
1: 150 g Vepřové maso s kyselými okurkami, variace kuskusu a dušené rýže
2: Zapečené těstoviny s uzeným masem a špenátem, okurkový salát
č a j 3: Květákový mozeček, vařené brambory, okurkový salát


Pátek 7.2. Polévka: Zelná bílá
Polévka B: Zelná bílá „dietní“
1: 500 g Staročeská míchanice (nakrájené a smíchané bramborové knedlíky,
houskové knedlíky, pečené v. maso, škvarky a kys. zelí)
2: 200 g Mletý řízek se sýrem, vařené brambory, sterilovaná okurka
3: 150 g Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarská omáčka
č a j 4: 150 g Krůtí plátek v cizrnové kaši, sterilovaná okurka, chléb

Poznámka: (P) = POLOTOVAR, navýšené hmotnosti jsou uvedeny v syrovém stavu.
Změna jídelníčku vyhrazena !!!

Prodej stravenek na měsíc ÚNOR 2014:
středa 29.1., čtvrtek 30.1., pátek 31.1.2014 od 8.00 do 11.30 hodin

http://jidelnicek.txt.cz

Sýrový salát s červenými fazolemi: sýr, papriky, cibule, sterilované červené fazole, olejová zálivka
(olej, ocet, sůl, pepř)
Pavel MIKEŠ, jídelna CENTROPEN

24.01.2014 06:27:52 | stálý odkaz

Komentáře

0 komentářů:

přidat komentář
<< úvod
TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se