jídelna Centropen Dačice - Pavel Mikeš

Profil

Jméno: Lenka Fabešová
 poslat vzkaz autorovi

Hledání



Aktuální články


Rubriky


Fotoalbum


Archiv


Anketa


RSS

počítadlo.abz.cz


jídelníček 10.2.-14.2.2014

pouze pro pracující zaměstnance v a.s. Centropen Dačice
Pondělí 10.2. Polévka: Zimní zeleninová s ovesnými vločkami
Polévka B: Zimní zeleninová s ovesnými vločkami „dietní“
1: 150 g Vařené hovězí maso, rajská omáčka, houskové knedlíky /vařené Těstoviny/
2: 2 vařená vejce, fazolky na kyselo, vařené brambory, ovoce
č a j 3: 150 g Dušená kuřecí šunka, vařené brambory, rajče


Úterý 11.2. Polévka: Ruský boršč
Polévka B: Ruský boršč bez masa
1: 150 g Vepřový flamendr, dušená rýže
2: Špagety s kuřecím masem, zelný salát s mrkví
č a j 3: Tvarohový koláč s třešněmi a drobenkou


Středa 12.2. Polévka: Uzená s rýží
Polévka B: Cizrnová
1: 150 g Vepřová kýta na pepři, houskové knedlíky
2: Francouzské brambory, okurkový salát
3: Kovbojská pánev, chléb, okurkový salát
č a j 4: Sojové kostky na tymiánu, kuskus, okurkový salát


Čtvrtek 13.2. Polévka: Zelná s klobásou
Polévka B: Mrkvová
1: 150 g Krůtí plátek na česneku, dušená rýže, sterilovaná kukuřice
2: 200 g Domácí sekaná s bramborovou kaší, sterilovaná okurka
č a j 3: Kynuté knedlíky s povidly (P – kynuté knedlíky s borůvkovou náplní)
sypané skořicí a cukrem


Pátek 14.2. Polévka: Hovězí s játrovou rýží
Polévka B: Hovězí s játrovou rýží a nudlemi
1: 150 g Hamburská vepřová plec, houskové knedlíky,
2: 200 g Smažené rybí file, vařené brambory, citron, rajče
(P – variace smažených žampionů a brokolice)
č a j 3: Zeleninová směs na másle, vařené brambory, ovoce

Poznámka: (P) = POLOTOVAR


Změna jídelníčku vyhrazena !!!


http://jidelnicek.txt.cz



Pavel MIKEŠ, jídelna CENTROPEN

01.02.2014 07:22:02 | stálý odkaz

Komentáře

0 komentářů:

přidat komentář
<< úvod
TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se