jídelna Centropen Dačice - Pavel Mikeš

Profil

Jméno: Lenka Fabešová
 poslat vzkaz autorovi

Hledání



Aktuální články


Rubriky


Fotoalbum


Archiv


Anketa


RSS

počítadlo.abz.cz


jídelníček 31.3.-4.4.2014

pouze pro zaměstnance a.s. Centropen Dačice
Pondělí 31.3. Polévka: Kroupová se zeleninou
Polévka B: Kroupová se zeleninou „dietní“
1: 150 g Vařené vepřové plecko, okurková omáčka, houskové knedlíky
/O = 2 vař. vejce/
2: Špagety s kuřecím masem + ovoce
3: Dukátové buchtičky s krémem
č a j 4: Švýcarský sýrový salát, sojové rohlíky

Úterý 1.4. Polévka: Hrachová
Polévka B: Hrachová se zeleninou
1: 150 g Vepřový flamendr, dušená rýže
2: 180 g Čevabčiči, vařené brambory, hořčice, cibule
3: Brokolice se smetanovou omáčkou, vařené brambory, ovoce
č a j 4: Tatranský salát, obyčejné rohlíky

Středa 2.4. Polévka: Kmínová s vejci
Polévka B: Kmínová s vejci „dietní“
1: 150 g Pečená krkovička, dušený špenát, bramborové knedlíky
2: 150 g Uzený bůček, bílé fazole na kyselo, sterilovaný zelen. salát, chléb
3: 150 g Krůtí nudličky na česneku, kuskus, rajče
č a j 4: Zeleninový salát s lahůdkovým tofu, sojové rohlíky

Čtvrtek 3.4. Polévka: Šumavská bramboračka
Polévka B: Šumavská bramboračka bez uzeného masa
1: 150 g Kuřecí špíz, kari rýže, sterilovaná okurka
2: Zapečené těstoviny s mletým masem a sýrem, rajčatový salát
3: Koblihy
č a j 4: Sýrový salát s červenými fazolemi, farmářky

Pátek 4.4. Polévka: Hovězí s játrovou rýží
Polévka B: Hovězí s ovesnými vločkami
1: 150 g Selská bašta, červené zelí, houskové knedlíky
2: 1 a ½ Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka
č a j 3: 200 g Kapr na kořenové zelenině, vařené brambory, citron

Poznámka: (P) = POLOTOVAR
Změna jídelníčku vyhrazena !!!

Švýcarský sýrový salát: sýr cihla, šunka, cibule, olej, citron.šťáva, sůl, pepř
Tatranský salát: sýr, šunkový salám, paprika sterilovaná, feferonky, cibule, kečup, olej, cukr,
pepř mletý, sůl
Zeleninový salát s lahůdkovým tofu: papriky, rajčata, okurky, cibule, tofu, olivový olej
Sýrový salát s červenými fazolemi: sýr, papriky, cibule, sterilované červené fazole, olejová zálivka
(olej, ocet, sůl, pepř)

Prodej stravenek na měsíc DUBEN 2014:
čtvrtek 27.3., pátek 28.3. a pondělí 31.3. od 8.00 do 11.30 hodin

http://jidelnicek.txt.cz

Pavel MIKEŠ, jídelna CENTROPEN

21.03.2014 10:24:49 | stálý odkaz

Komentáře

0 komentářů:

přidat komentář
<< úvod
TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se