jídelna Centropen Dačice - Pavel Mikeš

Profil

Jméno: Lenka Fabešová
 poslat vzkaz autorovi

Hledání



Aktuální články


Rubriky


Fotoalbum


Archiv


Anketa


RSS

počítadlo.abz.cz


jídelníček 22.2.-26.2.2010

změna ST 24.2.: SRDCE na smetaně (původně: plíčka na smetaně)
Pondělí 22.2. Polévka: Hovězí mrkvová polévka
Polévka B: Hovězí mrkvová polévka „dietní“
1: Vepřové výpečky, kysané zelí, houskové knedlíky
2: Obalované file s brokolicí a sýrem, vařené brambory, citron
č a j 3: Trampský guláš, chléb

Úterý 23.2. Polévka: Čočková
Polévka B: Čočková se zeleninou
1: Masová směs Flamendr, vařené brambory
2: Zapečené těstoviny s mletým masem a sýrem, salát Tiva
3: Špagety s fazolovými lusky a rajčaty
č a j 4: Salát z celeru, jablek a drůbežího masa, sojové rohlíky

Středa 24.2. Polévka: Selská bramborová
Polévka B: Selská bramborová „dietní“ bez slaniny
1: Srdce na smetaně, houskové knedlíky
2: Kuřecí maso s brokolicí v rýži, zelný salát
3: Švestkový koláč s drobenkou
č a j 4: Ďábelský salát, obyčejné rohlíky

Čtvrtek 25.2. Polévka: Charčo po gruzínsku
Polévka B: Charčo po gruzínsku „dietní“ bez masa
1: Vepřová krkovička v hořčici a na pivě, dušená rýže
2: Krůtí maso v medové marinádě, vařené brambory, rajče
3: Ovarová směs, hořčice, křen, chléb (v.hlavy, srdce, jazyky)
č a j 4: Salát z čínského zelí se smetanovou zálivkou, farmářky

Pátek 26.2. Polévka: Hovězí s játrovými knedlíčky
Polévka B: Hovězí s ovesnými vločkami
1: Debrecínská vepřová plec, houskové knedlíky
2: Uzená krkovice, kočičák
3: Robi maso, cizrna na rajčatech, okurkový salát, chléb
č a j 4: Sýrový salát s červenými fazolemi, sojové rohlíky



Změna jídelníčku vyhrazena !!!

Prodej stravenek na měsíc BŘEZEN 2010:
středa 24.2., čtvrtek 25.2., pátek 26.2.2010
od 8.00 do 11.30 hodin

www.jidelnicek.txt.cz

Salát z celeru, jablek a drůbežího masa: celer, jablka, drůbeží maso, citronová šťáva, olivový
olej, hořčice obyčejná, cukr, pepř mletý bílý, voda, sůl
Ďábelský salát: salám, sterilované okurky, sterilované žampiony, feferonky, cibule, kečup, hořčice, cukr,
pepř mletý, sůl, worchester, olej
Salát z čínského zelí se smetanovou zálivkou: čínské zelí, paprika st., zálivka: smetana, ocet, cukr, sůl,
pepř mletý, zel. petržel
Sýrový salát s červenými fazolemi: sýr, papriky, cibule, sterilované červené fazole, olejová zálivka (olej,
ocet, sůl, pepř)


Pavel MIKEŠ, jídelna CENTROPEN

11.01.2010 13:02:00 | stálý odkaz

Komentáře

0 komentářů:

přidat komentář
<< úvod
TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se