jídelna Centropen Dačice - Pavel Mikeš

Profil

Jméno: Lenka Fabešová
 poslat vzkaz autorovi

Hledání



Aktuální články


Rubriky


Fotoalbum


Archiv


Anketa


RSS

počítadlo.abz.cz


jídelníček 1.3.-5.3.2010


Pondělí 1.3. Polévka: Kmínová s vejci
Polévka B: Kmínová s vejci „dietní“
1: Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kysané zelí
2: Kuřecí stehna pečená na černém pivě a pomerančovém džusu, dušená rýže, rajče
č a j 3: Šopský salát, farmářky

Úterý 2.3. Polévka: Hrstková
Polévka B: Hrstková „dietní“
1: Krůtí picadillo, červená řepa (rizoto+okurky,rajčata,č.fazole, rozinky,česnek,sýr)
2: Vepřové maso v mrkvi, vařené brambory (S – sojové maso)
3: Bavorské vdolečky
č a j 4: Campingový salát, obyčejné rohlíky

Středa 3.3. Polévka: Hovězí s drobením
Polévka B: Květáková
1: Rýnská hovězí roštěná, dušená rýže
2: Smažený mletý řízek uzenářský, vařené brambory, hlávkové zelí
3: Dietní mořská ryba Mahi – mahi na másle, vařené brambory, citron, zelená okurka
č a j 4: Zelný salát s rajčaty, farmářky

Čtvrtek 4.3. Polévka: Pekingská polévka (slepičí + hl.zelí, pórek, vejce, žampiony,desertní víno)
Polévka B: Pekingská polévka „dietní“
1: Vepřové maso na česneku, houskové knedlíky /vařené Těstoviny/ /R= robi nudličky/
2: Boloňské špagety (šunka, rajčata, kečup, sýr)
3: Vdolky sypané hrubou solí a kmínem
č a j 4: Řecký salát II, sojové rohlíky

Pátek 5.3. Polévka: Hovězí s rýží a hráškem
Polévka B: Polévka z brokolice
1: Hamburská vepřová plec, houskové knedlíky
2: Zapečené těstoviny s kuřecím masem, zelný salát s koprem
3: Karbanátky z kysaného zelí, bramborová kaše (zelí, slanina, salám), dýňový kompot
č a j 4: Kuřecí salát s ananasem, farmářky



Změna jídelníčku vyhrazena !!!

Prodej stravenek na měsíc BŘEZEN 2010:
středa 24.2., čtvrtek 25.2., pátek 26.2.2010
od 8.00 do 11.30 hodin

www.jidelnicek.txt.cz

Šopský salát: papriky, rajčata, okurky, cibule, sýr balkánský
Campingový salát: salám, hořčice, majonéza, cibule, paprika sterilovaná, okurky kostky, feferonky,
ocet, pepř mletý
Zelný salát s rajčaty: zelí hlávkové, rajčata, papriky (žluté), cibule, zálivka: citrony, cukr, olej olivový,
pepř mletý bílý, sůl
Řecký salát II: sýr, rajčata, papriky, okurky, cibule, olivy, citronová šťáva, olej
Kuřecí salát s ananasem: těstoviny, kuřecí maso, citronová šťáva, kompot ananas, jogurt bílý, sůl


Pavel MIKEŠ, jídelna CENTROPEN

11.01.2010 13:04:00 | stálý odkaz

Komentáře

0 komentářů:

přidat komentář
<< úvod
TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se