jídelna Centropen Dačice - Pavel Mikeš

Profil

Jméno: Lenka Fabešová
 poslat vzkaz autorovi

Hledání



Aktuální články


Rubriky


Fotoalbum


Archiv


Anketa


RSS

počítadlo.abz.cz


jídelníček 8.3.-12.3.2010


Pondělí 8.3. Polévka: Slezská zelňačka
Polévka B: Slezská zelňačka „bez klobásy“
1: Vepřové maso na pepři, dušená kapusta, houskové knedlíky /vařené Brambory/
2: Vepřová játra p. Starosty, dušená rýže
3: Dietní kuřecí šunka, vařené brambory, sterilovaná kukuřice
č a j 4: Námořnický salát, obyčejné rohlíky

Úterý 9.3. Polévka: Zeleninová
Polévka B: Zeleninová „dietní“
1: Hovězí guláš, houskové knedlíky /vařené Těstoviny/
2: Krůtí steak zapečený s broskvemi a sýrem, vařené brambory, rajče
3: Sojové tofu s pórkem a žampiony, dušená rýže
č a j 4: Makaronový salát z Neapole, sojové rohlíky

Středa 10.3. Polévka: Hovězí s nudlemi
Polévka B: Vločková s rajčatovým protlakem
1: Zbojnický plátek z vepřové krkovičky, rýže
2: Domácí sekaná, bramborová kaše, sterilovaná okurka
3: Zapečené těstoviny s bretaňskou zeleninou, rajčatový salát
č a j 4: Krůtí salát, farmářky

Čtvrtek 11.3. Polévka: Kulajda
Polévka B: Kulajda „dietní“
1: Vepřová plec po selsku, hlávkové zelí, houskové knedlíky
2: Pangasius na zelenině, vařené brambory, citron
3: Makový závin
č a j 4: Letní zeleninový salát, sojové rohlíky

Pátek 12.3. Polévka: Hrachová se salámem
Polévka B: Hrachová se zeleninou
1: Cikánská hovězí pečeně, houskové knedlíky /dušená Rýže/
2: Mletý řízek se sýrem, vařené brambory, zelný salát s mrkví
3: Smažené býčí žlázy, vařené brambory, zelný salát s mrkví (lečo s Robi masem)
č a j 4: Kuřecí salát se sýrem, farmářky



Změna jídelníčku vyhrazena !!!

www.jidelnicek.txt.cz

Námořnický salát: hlávkové zelí, papriky, rajčata, cibule, zavináče, olej, ocet, sůl, pepř mletý
Makarónový salát z Neapole: makarony, papriky, šunka, sýr tvrdý, česnek, olivový olej, ocet,
pepř mletý, sůl
Krůtí salát: krůtí maso, kečup, paprika, cibule, rajčata, okurky, majonéza, česnek, sůl, pepř mletý
Letní zeleninový salát: rajčata, okurky papriky, cibule, petrželka, francouzská zálivka (olej, hořčice,
ocet, cukr, sůl, pepř mletý)
Kuřecí salát se sýrem: sůl, kari, pepř mletý, maso kuřecí, hrášek sterilovaný, sýr tvrdý, žampióny




Pavel MIKEŠ, jídelna CENTROPEN

11.01.2010 13:05:00 | stálý odkaz

Komentáře

0 komentářů:

přidat komentář
<< úvod
TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se