jídelna Centropen Dačice - Pavel Mikeš

Profil

Jméno: Lenka Fabešová
 poslat vzkaz autorovi

Hledání



Aktuální články


Rubriky


Fotoalbum


Archiv


Anketa


RSS

počítadlo.abz.cz


jídelníček 29.3.-2.4.2010


Pondělí 29.3. Polévka: Prácheňská
Polévka B: Prácheňská „dietní“
1: Vepřový guláš, houskové knedlíky
2: Florentinské špagety
3: Sojové maso v mrkvi, vařené brambory
č a j 4: Tatranský salát, obyčejné rohlíky

Úterý 30.3. Polévka: Hovězí s nudlemi
Polévka B: Cibulová s brambory
1: Vepřová směs v bramboráku, salát z kysaného zelí
2: Pstruh na másle, vařené brambory, citron, zelená okurka
č a j 3: Kuřecí nudličky v čínské zeleninové směsi, dušená rýže

Středa 31.3. Polévka: Australská slepičí
Polévka B: Australská slepičí „dietní“
1: Slepice na paprice, houskové knedlíky /vařené Těstoviny/
2: Salám v těstíčku, bramborová kaše, rajče
3: Velikonoční pizza (S – sýrovozeleninová) 300 g
č a j 4: Zelný salát s jablkem a pomerančem, farmářky

Čtvrtek 1.4. Polévka: Hovězí s kapáním
Polévka B: Hovězí mrkvová
1: Katův šleh, dušená rýže
2: Vepřová plec na česneku, dušený špenát, vařené brambory
3: Cizrnové měšce se špenátem, vařené brambory, rajče
č a j 4: Salát VIKTORIE, sojové rohlíky

Pátek 2.4. Polévka: Bramborová
Polévka B: Bramborová „dietní“
1: Svíčková hovězí pečeně, houskové knedlíky
2: Císařský řízek, bramborový salát s majonézou
3: Koblihy
č a j 4: Salát z celeru, jablek a drůbežího masa, farmářky


Pondělí 5.4. VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ – nevaří se

Úterý 6.4. Polévka: Česneková s kroupami
Polévka B: Česneková s ovesnými vločkami
1: Uzená krkovice, kysané zelí, houskové knedlíky
2: Rizoto z drůbežího masa, zelný salát s křenem
3: Gothaj (300 g) s cibulí a octem, chléb
č a j 4: Okurkový salát s rajčaty a sýrem, sojové rohlíky
Změna jídelníčku vyhrazena !!!

Prodej stravenek na měsíc DUBEN 2010:
pondělí 29.3., úterý 30.3. a středa 31.3. od 8.00 do 11.30 hodin

www.jidelnicek.txt.cz
Tatranský salát: sýr, salám, paprika sterilovaná, feferonky, cibule, kečup, olej, cukr, pepř mletý, sůl
Zelný salát s jablkem a pomerančem: zelí hlávkové bílé, červené, jablka, pomeranče, jogurt bílý, rozinky, vlašské ořechy,
citrónová šťáva, cukr, sůl
Salát VIKTORIE: rajčata, okurky, papriky, vařená vejce, sýr, jablko, olej, sůl, pepř mletý, sójová omáčka, ocet, cukr
Salát z celeru, jablek a drůbežího masa: celer, jablka, drůbeží maso, citronová šťáva, olivový olej, hořčice obyčejná, cukr,
pepř mletý bílý, voda, sůl
Okurkový salát s rajčaty a sýrem: okurka salátová, rajčata, bílý sýr balkánský, cibule, olej olivový, citronová šťáva, cukr,
kopr, pepř mletý bílý Pavel MIKEŠ, jídelna CENTROPEN

17.03.2010 10:02:55 | stálý odkaz

Komentáře

0 komentářů:

přidat komentář
<< úvod
TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se