jídelna Centropen Dačice - Pavel Mikeš

Profil

Jméno: Lenka Fabešová
 poslat vzkaz autorovi

Hledání



Aktuální články


Rubriky


Fotoalbum


Archiv


Anketa


RSS

počítadlo.abz.cz


jídelníček 25.7.-29.7.2011

jídelníček ve formátu .doc
Pondělí 25.7. Polévka: Krupicová s vejci
Polévka B: Krupicová s vejci „dietní“
1: Moravský vrabec, kysané zelí, houskové knedlíky
2: Vepřová játra p. Starosty, dušená rýže
3: Zeleninové krupoto, ledový salát
č a j 4: Kuřecí salát orientál, farmářky

Úterý 26.7. Polévka: Hovězí s nudlemi
Polévka B: Pórková s muškátovým květem
1: Kuřecí stehýnko na paprice, vařené těstoviny
2: Vepřenky, bramborová kaše, sterilovaná okurka
3: Špagety s omáčkou z Nivy, rajčatový salát
č a j 4: Míchaný rajčatový salát, sojové rohlíky

Středa 27.7. Polévka: Hrstková
Polévka B: Hrstková „dietní“
1: Myslivecký guláš, houskové knedlíky
2: Smažený šunkový salám, vařené brambory, zeleninový salát
3: File na zelenině, vařené brambory, citron
č a j 4: Těstovinový salát se šunkou a žampiony, farmářky

Čtvrtek 28.7. Polévka: Kulajda
Polévka B: Kulajda „dietní“
1: Vepřová plec dušená na víně, dušená rýže
2: Vařené těstoviny se šunkou, slaninou a kari kořením, salát Tiva
3: Nudle s mákem, ananasový kompot
č a j 4: Okurkový salát s rajčaty a sýrem, sojové rohlíky

Pátek 29.7. Polévka: Květáková
Polévka B: Květáková „dietní“
1: Nakládané kostky z vepřového bůčku, dušený špenát, bramborové knedlíky
2: Sekaný vepřový řízek, vařené brambory, sterilovaná okurka
3: Bretaňská zeleninová směs na másle, vařené brambory
č a j 4: Pestrý salát s jablky, farmářky

Změna jídelníčku vyhrazena !!!

www.jidelnicek.txt.cz

Prodej stravenek na měsíc SRPEN 2011:
středa 27.7., čtvrtek 28.7. a pátek 29.7. od 8.00 do 11.30 h

CELOZÁVODNÍ DOVOLENÁ: 8.8.-19.8.2011

Kuřecí salát oriental: kuřecí maso, sterilované žampiony, sterilovaný hrášek, rajčata, čínské zelí, olej,
ocet, vývar z kuřecího masa, sojová omáčka, cukr, sůl, pepř mletý, pórek
Míchaný rajčatový salát: rajčata, okurky, cibule, ocet, cukr, pepř mletý, worchester, dressing
Těstovinový salát se šunkou a žampiony: těstoviny, šunka (uzenina), žampiony, cibule, petrželka, zálivka: olej stolní, ocet, dobromysl, bazalka, tymián, pepř mletý, sůl, voda
Okurkový salát s rajčaty a sýrem: okurka salátová, rajčata, bílý sýr balkánský, cibule, olej olivový, citronová šťáva, cukr, kopr, pepř mletý bílý
Pestrý salát s jablky: rajčata, papriky, jablka, citronová šťáva, cukr, hořčice, olej, pepř mletý, sůl, celerová (petrželová) nať.
Pavel MIKEŠ, jídelna CENTROPEN

15.07.2011 11:57:54 | stálý odkaz

Komentáře

0 komentářů:

přidat komentář
<< úvod
TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se