jídelna Centropen Dačice - Pavel Mikeš

Profil

Jméno: Lenka Fabešová
 poslat vzkaz autorovi

Hledání



Aktuální články


Rubriky


Fotoalbum


Archiv


Anketa


RSS

počítadlo.abz.cz


jídelníček 12.9.-16.9.2011

jídelníček ve formátu .doc
Pondělí 12.9. Polévka: Šumavská bramboračka
Polévka B: Šumavská bramboračka „dietní bez masa“
1: Segedínský guláš, houskové knedlíky
2: Uzený bůček, hrachová kaše, sterilovaná okurka, chléb
3: Zeleninové krupoto, ledový salát
č a j 4: Palačinky s marmeládou a šlehačkou

Úterý 13.9. Polévka: Hrstková
Polévka B: Hrstková se zeleninou
1: Pikantní vepřový plátek, kari rýže, rajče
2: Zapečené těstoviny s kuřecím masem, zelný salát
3: Kapustový karbanátek, vařené brambory, kompot
č a j 4: Okurkový salát s rajčaty a sýrem, farmářky

Středa 14.9. Polévka: Brokolicová
Polévka B: Brokolicová „dietní“
1: Plněné paprikové lusky, rajčatová omáčka, houskové knedlíky /vařené Těstoviny/
2: Šunkový salám v těstíčku, bramborová kaše, zeleninový salát
3: Vařená vejce, cizrna na rajčatech, sterilovaná okurka, chléb
č a j 4: Kuřecí salát Orientál, sojové rohlíky

Čtvrtek 15.9. Polévka: Hovězí s drobením
Polévka B: Drožďová s drobením
1: Hovězí pečeně na houbách, dušená rýže
2: Císařský řízek (z krůtích prsou s česnekem), vařené brambory, sterilovaná okurka
3: Krupicová kaše sypaná skořicí, kompot
č a j 4: Zeleninový salát, farmářky

Pátek 16.9. Polévka: Charčo po gruzínsku
Polévka B: Charčo po gruzínsku „dietní bez masa“
1: Kuřecí stehýnko na paprice, houskové knedlíky /vařené Těstoviny/
2: Vepřová kýta na zázvoru, dušená rýže
3: File na víně, vařené brambory, citron, rajče
č a j 4: Letní salát s jogurtovou omáčkou, sojové rohlíky



Změna jídelníčku vyhrazena !!!


www.jidelnicek.txt.cz


Okurkový salát s rajčaty a sýrem: okurka salátová, rajčata, bílý sýr balkánský, cibule, olej olivový,
citronová šťáva, cukr, kopr, pepř mletý bílý
Kuřecí salát Oriental: kuřecí maso, sterilované žampiony, sterilovaný hrášek, rajčata, čínské zelí, olej,
ocet, vývar z kuřecího masa, sojová omáčka, cukr, sůl, pepř mletý, pórek
Zeleninový salát: okurky, papriky, rajčata, brokolice, sůl, cukr, ocet, olej, pepř mletý
Letní salát s jogurtovou omáčkou: rajčata, papriky, okurky, cibule, sůl, pepř mletý, jogurtová
omáčka, olej


Pavel MIKEŠ, jídelna CENTROPEN

05.09.2011 07:48:16 | stálý odkaz

Komentáře

0 komentářů:

přidat komentář
<< úvod
TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se